Övrigt

Buss och spårvagn

2010-03-24 17:34 #0 av: Leffe

Buss och spårvagn tillhör vardagen för många. På något sätt kommer de flesta av oss i kontakt med dem på ett eller annat sätt.

IMG_0026.jpg

Bussar ser vi lite överallt, bussar i olika färger och olika modeller, bussar som trafikerar i tätorter och på landsvägar. De kör både i lokal- och fjärrtrafik. Sedan finns också turistbussarna.

Spårvagnar finns i en del städer och används mest inom lokaltrafiken. Spårvagnarna är många gånger ett härligt inslag i stadbilden.

IMG_0006.jpg

Många av oss utnyttjar buss och spårvagn för att ta oss till arbetet eller för att besöka vänner. Vi åker buss och spårvagn när vart vi än ska många gånger.

Här på Buss & spårvagn iFokus tänkte vi diskutera bussar och spårvagnar från alla sidor. Nostalgi och nytt. Bilder och ord.

Anmäl
2010-03-25 07:53 #1 av: EvaG

Jag beundrar de som kör bussar i stan. Tänk trångt på gatorna, knasiga bilister som inte tar hänsyn, griniga passagerare och en stressig tidtabell att följa. Ändå lyckas de ta sig fram med bussen.

___________________________
Var rädd om dem du älskar
_________________________

Medarbetare på Vilda västern iFokus

Anmäl
2010-03-25 22:47 #2 av: gromar1942

Besök gärna Spårvägsmuseét på Tegelviksgatan 22.

Där finns allt inom buss och spårväg att beskåda.

Där finns att beskåda allt från hästspårvagn till dagens spårvagnar och bussar.

Aktion, historik, fantasi. Ja allt finns på Vilda Västern iFokus

Anmäl
2010-03-29 23:36 #3 av: Eine

Yippiii jag hittade hit! Snyggt jobbat Leffe.

#1 *Störst går först* ..,men visst är de duktiga och tålmodiga.Hu så mycket skäll de kan få,för saker de ej kan rå över.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.